Credea kredietverzekering

 

 

 

 

Cursus kreditverzekering

 

Plaats:
Deze eendaagse cursus kredietverzekering wordt georganiseerd door de Kredietverzekeringsexpert en vindt plaats in het bedrijfsverzamelgebouw van New Element, aan de Markerkant 13, te Almere. De cursus is gratis en wij bieden u tevens een lunch aan.

Doelgroep:
Deze cursus is geschikt voor iedereen die belast is met de uitvoering en toepassing van kredietverzekering. Te denken valt aan: Credit Managers, Financieel managers en medewerkers debiteurenbeheer, maar ook commercieel medewerkers.

Doel van de cursus:
De cursus  is gericht op alle facetten van kredietverzekering. Het uitgangspunt is, uiteraard, om de verzekering van uw debiteuren optimaal te benutten.

Helaas komt het maar al te vaak voor dat ondernemingen achteraf tot de ontdekking komen dat het risico waarvan zij dachten dat het gedekt is, blijkt  NIET gedekt te zijn, door het ontbreken van – of te weinig beschikken over kennis van de verplichtingen, voorwaarden en condities van de verzekering.

Ook bestaat er vaak onbegrip op de commerciële afdelingen naar de afdeling debiteurenbeheer. De commerciële mensen willen graag orders schrijven en de mensen van de debiteurenafdeling moeten zorgdragen voor de ontvangst van de betalingen. Daar is nog al eens een spanningsveld als  debiteurenbeheer voorziet dat een potentiele klant zijn betalingsverplichting niet kan nakomen.

Inhoud van de cursus
De nadruk ligt vooral op het verzekerd blijven en hoe de spelregels te volgen. Tevens zullen we, aan de hand van cases, toelichten wanneer iets wel of niet verzekerd is en waarom iets wel of niet kan volgens de polis.

De cursus geeft inzicht in de mogelijkheden en voordelen van een kredietverzekering. Tevens  krijgt u een duidelijke uitleg van de spelregels en terminologie. Het wordt u duidelijk hoe u met de voorwaarden dient om te gaan, waardoor u ook  binnen de onderneming de verplichtingen beter kunt toelichten. Ook besteden we ruim aandacht aan de verschillen in verzekeringen  en verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Aanmelden

U kunt u [ HIER ] aanmelden voor onze cursus op 10 mei 2012 of 20 september 20120. Wij nemen dan contact met u op.

 
 
 

Markerkant 1334
Almere

Postbus 60231
1320 AG Almere

Telefoon (036) 7501763